Send oss din tilbakemelding!

Tilbakemeldingsskjema

Dette sier våre elever:

Jeg hadde Vegard. Kjempehyggelig, god opplevelse med kjøreskolen. Smooth prossess. Anbefales!

LOUIS

Kjøretimene jeg hadde her var utrolig lærerike og gode. Min kjørelærer (Vegard) har vært veldig hyggelig å kjøre med. Han motiverer godt og har vært fantastisk hjelp. Anbefaler absolutt Lech-Hanssen.

EIRIK

Vegard er en utrolig god og flink kjørelærer som motiverer og gor god feedback. Forbereder elever godt før kjøretimer og har et godt øye for detaljer i trafikken som han gjør eleven oppmerksom på

Andreas

My experience with Lech-Hanssens Trafikkskole was great! Vegard was a very customer-centric type of person. He has a very good way of explaining situations and consequences. Everything from the night-driving to slippery-driving courses were great! The lessons he taught really made me reflect on a variety of elememnts while driving. I get the sense he really cares about his role in preparing drivers for the road (and society). Thank you for a great experience Vegard!

Mauricio

Jeg hadde en fantastisk opplevelse med min kjørelærer (Daniel) i klasse AM. Jeg følte meg ikke bare trygg i trafikken når jeg kjørte med han og de andre elevene, men jeg gledet meg også til neste gang for å lære mer. Jeg vil anbefale Lech-Hanssen på det sterkeste

Charlotte

Utrolig flink lærer (Daniel) Til klasse am146, anbefaler Lech-Hanssen

Oscar

Veldig fornøyd, bra opplegg. Daniel har vært en flink lærer

Teodor

Från första lektionen tog det bara två månader att ta certifikatet. Tusen tack till Vegard för strålande kompetens och god pedagogik. Vi hade också många bra samtal! Detta gick som en dans 🙂

Andreas

Må bare takke for meg! Jeg hadde en utrolig dyktig kjørelærer (Daniel) som gjorde at jeg besto! Han var utrolig snill og uten han hadde jeg ikke bestått! Anbefales på det sterkeste!

Nils Kristian

Beste kjøreskolen. Disse lærerne jobber for at du skal bestå oppkjøring og ikke minst være trygg i kjøretøy og på vei. Anbefales 10/10 ganger!

Mathias

Jeg er sikker på at jeg har verdens beste kjørelærer. Alt blir tilpasset etter behov og det er billig i forhold til andre trafikkskoler!

Pernille

Daniel (kjørelærer MC) er absolutt til å anbefale og han er den beste kjørelæreren jeg har hatt. Fikk meg til å bestå førerprøve med glans.

Sebastian

Kjørte sammen Daniel!
Meget komfortabel og humoristisk og ikke minst pedagogisk dyktig!
Anbefaler Daniel !!

PC

Daniel har vært en fantastisk kjørelærer! Fra første teoritime til oppkjøring har han vært hyggelig, flink og imøtekommende, med en null stress-mentalitet som passet meg perfekt! Fleksibel og hjelpsom med tider, som gjorde at det funket helt fint å få tatt timer, selv med full arbeidsuke. God oppfølging, morsom og vennlig, som gjør at jeg nesten syntes det er synd det er over. Stod på første forsøk. Takk til Lech-Hanssen og spesielt til Daniel!

Henning

Kjempe fornøyd med kjøreopplæringen til tung MC.
Koste meg skikkelig under opplæringen, og kunnskapen jeg sitter igjen med er solid.
Anbefaler Daniel på det sterkeste!

Tord

Kjempe bra opplæring! Hadde Daniel som lærer. Følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom alle trinnene. Man merket at han tok jobben sin på alvor!

Aminda

Veldig fornøyd med mopedkurs. Fått tett og god oppfølging fra min kjørelærer Daniel. Han var svært ekspeditt når jeg måtte få byttet en kjøretime. Jeg takker Lech Hansen og kjørelærer Daniel for en god opplæring!

August

Veldig fornøyd med moped kursene deres! Daniel var en utrolig flink kjørelærer som lærte meg alt jeg trengte å vite, og jeg føler meg nå trygg når jeg kjører moped. Det er noe jeg er veldig takknemlig for.

Alex

Jeg anbefaler Lech-Hanssens trafikkskole på det sterkeste! De setter opp timer og ordner alt for deg på en utrolig bra og organisert måte. Jeg hadde Daniel som kjørelærer, han var utrolig flink, alltid rolig, lett å prate med, og lærte meg alt jeg trengte å lære til oppkjøring som jeg besto på første forsøk. Anbefaler Daniel!!

Charlotte

Jeg har kun alt godt å si om Lech-Hanssens Trafikkskole;
først og fremst: - kjørelæreren Vegard er helt topp
deretter: - god informasjon, enkel påmelding, enkel betaling
og sist, men ikke minst: bestått BE-prøve
Så tusen takk for meg, jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd

Silje

Gode kjørelærere bruker ekstra god tid, nesten for mye tid

Ole

Veldig fornøyd med lærer’n. Stod på første forsøk 🙂

Kim

Veldig hyggelig kjørelærer. Hyggeligste jeg har møtt og prata med. Veldig flink. Virker som han kan faget sitt meget godt. Veldig betryggende kjærelærer ! God opplæring er bare et minimum av hva dem leverer. Brukt LH før, og bruker dem igjen.

Eystein

Jeg tok trafikalt grunnkurs på lech-hanssen. Det var konge. God humør, og fikk mye oppfølging der jeg trengte det.

Boris

Jeg er veldig fornøyd med kjørelæreren, lærte utrolig mye!

Ola

Meget meget god kjøreskole

Marius

Besto på første! Meget god kjørelærer!

Morgan

Utrolig bra kjørelærer som gjorde at jeg lærte det jeg skulle og bestod teorien med 0 feil

Jørgen

Jeg er utrolig fornøyd med kjøreskolen. Hyggelige og profesjonelle kjørelærere! Kjøpte til og med en moped av dem.

Oliver Eidem

Kjempe dyktig lærere! Gøy og lærerikt kurs!

Artur

Detta er så bænkers!

Morgan

Dette kaller jeg en kjøreskole, bra service både kjapt og rimelig + at jeg besto første gang 🙂

Mubarik

Veldig fornøyd med min kjørelærer Arild! Han er utrolig dyktig og ga meg de utfordringene jeg trengte! Samtidig har man det utrolig hyggelig og gøy! Man kjeder seg aldri! Kunne ikke ha fått en bedre lærer! Tusen takk for lærerike kjøretimer!

Linn Therese

Dere kan sakene deres og er kjempeflinke til å lære det til oss andre ! 🙂 veldig hyggelige lærere også 🙂

Martin

Supert med lærere som kan faget sitt og som setter sikkerhet i trafikken høyt.

Wilhelm

Takk til Johnny på Lech Hanssen for god opplæring og oppfølging til bestått MC-lappen kl. A. Hans ståpåvilje og engasjement for det han driver med er unik. Evnen hans til å få frem det beste i elevene gjorde at jeg bestod på første oppkjøring. Sitter igjen med en mestringsfølelse av å ha fått lære fordelene, og en ydmykhet av å ha fått lære risikoene, ved kjøring av tung MC. Selv om jeg ikke har planer om å kjøpe MC selv var kurset verdt hver eneste krone. Det gav meg en skikkelig boost av selvtillit som vil vare livet ut. Takk for godt samarbeid Johnny!

Audun

Bra opplæring! Bra langkjøring, og bra opplegg! Stod lett!

Aleksander

Tar du mc lappen med Johnny er du i meget kompetente hender. Hyggelig og morsomt er det også.

Øyvind

Fantastisk kjøreskole, gode lærere med lang erfaring, nå kjører jeg til jobb hver dag, det er en fryd takket være gode lærere med bra kompetanse. Bestod oppkjøring 1.gang, rask oppkjøring. Fantastisk!!

Øyvind

Utrolig bra mopedkurs! Kjempe fornøyd!

Filippa

Sto på første forsøk! Vil takke Lech-Hanssen for en kjempebra opplæring fra start til slutt! Vil spesielt takke Omar for morsomme og ikke minst lærerike kjøretimer. Kan anbefale skolen på det sterkeste!

Alexander

Jeg hadde gruet meg til å sitte der på “skolebenken” igjen i flere timer, alle har vel hørt rykter om hvor kjedelig det er osv, MEN tiden fløy, var egentlig ganske morsomt! Lærerne var engasjerte og fikk oss godt med! Glad jeg tok trafikalt grunnkurs her! Anbefales på det sterkeste!

Iselin

En stor gjeng med god kompetanse og en god læreevne

Thomas

Brukte mye av sommeren på å ta MC lappen, men det var en veldig fin opplevelse! Utrolig hyggelig og kompetent kjørelærer. Lech-Hanssen kan anbefales!

Gard S

Jeg tok Trafikalt Grunnkurs hos dere med ett smil om munnen! Dere gikk nøye gjennom hvert eneste punkt, og vi lo og hadde det gøy, som også er viktig! 🙂

Lars

Tok trafikalt grunnkurs og mopedlappen hos Lech-Hanssen for en uke siden og jeg har aldri møtt noen flinkere mennesker som kan det de driver med bedre enn sin egen bukselomme. Thorbjørn kan tingene sine om trafikken og situasjonene og tvilte ikke et sekund på om noe han sa var feil eller upresist. Knut delte også alle sine erfaringer med oss og forklarte det på en morsom og forståelig måte. Og Ali lærte oss alt vi trengte å vite om førstehjelp og lærte oss mange teknikker om hvordan man skulle behandle en person i “SJOKK”.

Kristian B

Veldig flinke og joviale kjørelærere. Fikk all den hjelpen jeg trengte og 12 timer fløy forbi.
Anbefales.

Olav

Vil takke Petter, for en gøy og morsom kjøreopplæring. Besto med glans takket være han!

Anders

Petter er verdens snilleste og hyggeligste kjørelærer. Kunne ikke fått en bedre 🙂

Stine

Ufattelig fornøyd! Petter er den beste kjørelæreren! Fleksibelt og hyggelig menneske som har den kompetansen som trengs! Tusen takk for knall opplæring!

Benjamin

Veldig informativt trafikalt grunnkurs, Jim er en kjempehyggelig fyr!

Nikolas

Vil anbefale min kjørelærer Daniel på det varmeste. Rolig, trygg og pedagogisk. Jeg sto på første forsøk!

Kaja

Superfornøyd med kjørelærer Daniel! Han er veldig dyktig til å lære bort, og samtidig morsom og behagelig å være sammen med.

Amalie

Veldig fornøyd med kjøreskolen. Stod på første forsøk. Anbefaler Daniel Salinas som kjørelærer absolutt!

Jon Martin

Anbefaler Lech-Hanssen på det sterkeste, og spesielt min kjørelærer Daniel Salinas. Han er veldig tålmodig og forklarer ting på en enkel og pedagogisk måte. Han gjør at du føler deg helt trygg før du kjører opp og takket være han fikk jeg lappen på første forsøk

Dina

Jeg må bare si tusen hjertelig takk for en god og gjennomført opplæring. Det å kunne få lappen så kjapt på så få timer er helt fantastisk, og ikke minst serviceinnstillingen til alle ansatte. Takk til Lech-Hanssen og kjørelærer Daniel. Brukt LH før, nå og vil gjøre det igjen

Olav

Jim og Daniel er jeg veldig fornøyd med, kjempe flinke lærere 😉

Morten

Daniel er en konge kjørelærer!

Christian

Etter et år med mye trafikk er jeg ferdig med oppkjøringer for en stund. Startet i fjor (med A1) på Lech-Hanssen. Kjørelæreren min het Joe Eddie Ekaas og jeg fikk en helt fantastisk opplevelse!

Nå har jeg akkurat bestått førerprøven for klasse B, med Vegard Hornes Halvorsen som har lagt opp og tilpasset slik at jeg skulle få det best mulig.

Takk for alt for denne gang; Storfornøyd!

Henrik

Jeg er kjempefornøyd med min kjørelærer Daniel Salinas! Han var alltid veldig rolig og behagelig å kjøre med og ga konstruktive tilbakemeldinger om hva som jeg gjorde riktig og hva jeg måtte jobbe med, noe som ga meg tillit til min egen kjøring!

Sjur

Strålende fornøyd med min kjørelærer, Vegard! Fokuserer på de rette tingene i opplæringen og er pedagogisk veldig dyktig. Han gir konkrete tilbakemeldinger og bidro sterkt til at jeg sto på 1. forsøk. Dersom du er ute etter en koselig og meget dyktig kjærelærer vil jeg anbefale Vegard på det sterkeste

Simen

Utrolig fornøyd med kjørelærer Daniel Salinas. Han er en veldig hyggelig og betryggende kjørelærer, anbefaler han og denne trafikkskolen på det sterkeste!

Johan Fredrik

Superfornøyd med Daniel som kjørelærer! Avslappet og hyggelige kjøretimer med veldig gode tilbakemeldinger 🙂

Cecilie

Jeg startet med tilnærmet null erfaring fra bil og hadde Vegard som min kjørelærer. Bedre kjørelærer skal du lete lenge etter da han virkelig tar tak i problemområdene dine og øver deg på disse slik at du takler de! Jeg trengte noen timer i tillegg til pakke 2, og kjørte nesten ingenting privat. Kjempebra opplevelse alt i alt, og jeg kan absolutt anbefale Vegard! Lykke til videre!

Nicholas

Hadde Daniel Salinas som moped lærer, han var helt rå altså! En klok, ung mann med mye kjøre erfaring. Ville gitt 10/10 til den herlige unge mannen.

Borna

Veldig godt fornøyd med min kjørelærer Daniel, må være Oslos beste! Han klarer å skape en trygg og avslappet atmosfære i bilen som legger til rette for effektiv læring. Jeg satt alltid igjen med en god mestringsfølelse etter endt kjøretime. Daniel er dessuten svært kunnskapsrik og gir konkrete og konstruktive tilbakemeldinger hele veien. Bestod oppkjøring på første forsøk. Anbefaler Daniel og Lech-Hanssen på det sterkeste!

John-Anders

Jeg er veldig fornøyd med min kjørelærer Vegard! Han er flink til å gi konstruktive tilbakemeldinger. God til å sette realistiske mål som var godt tilpasset meg. Hvis du vil ha en engasjert, hyggelig og rolig kjørelærer. Da anbefaler jeg Vegard!:)

Emilie

Jeg hadde Vegard som lærer. Han var utrolig flink og var veldig betryggende i sin kunnskap. Han gjorde det veldig tydelig hva god og riktig kjøring var, og lærte meg mange nyttige tips!

Fredric

Jeg hadde Vegard, en utrolig hyggelig lærer som fokuserte mye på å være en trygg og rund sjåfør, samtidig som han forbereder deg på hva som kreves ved oppkjøring. Anbefales på det sterkeste!

Sigrid

Meget fornøyd med dyktig kjørelærer, Torgrim Lundqvist! Lært masse på kort tid, ikke minst blitt en absolutt trygg sjåfør på veiene, i forhold til tidligere. En absolutt anbefalt kjørelærer!

Dana

Seriøs og ordentlig opplæring på MC. Har fått kjørt mye og fått en god ballast videre for starten på egen kjøring. Erfaren og kompetent lærer. Stod på første forsøk.

Truls Kristian

Hadde opplæring klasse B, med Vegard. Jeg er veldig fornøyd. Effektiv, behagelig og løsningsorientert instruktør ! 10/10, Anbefales!!

Mann 29 år

Hadde Vegard Hornes som kjørelærer. Meget dyktig kjørelærer som hjalp meg til å bli sikker i trafikken på meget kort tid. Veldig serviceinnstilt og en knall bra kar.

Arnt Kristian

Superfornøyd med Vegard som kjørelærer. Jeg har byttet mellom flere trafikkskoler og havnet her til slutt. Vegard er veldig flink, motivere eleven og gir gode tips og tilbakemeldinger som gir deg selvtilliten. Han har ALLTID god tid! Anbefales i det sterkeste!!!

Nadine

En veldig forsinket men velfortjent tilbakemelding! Daniel var en fantastisk kjøre lærer, han var avslappet men samtidig i full kontroll, det var utrolig lett og komfortabelt å lære av han og å kjøre med han. Jeg stod på første forsøk og vil absolutt høyst anbefale Daniel til noen som er litt nervøse og usikre, eller noen som bare vil ha en kul men kunnskapsrik lærer!

Marie

Kjempefornøyd med kjøreskolen og min kjørelærer Vegard. Veldig dyktig, hyggelig og engasjert! Bestod på første 🙂 Anbefales!

Gina

Meget fornøyd med kjørelærer Vegard! Betryggende å ha i passasjersetet og flink til å gi konkrete tilbakemeldinger. Hyggelig fyr i tillegg, så både kjøretimer og langkjøring ble en hyggelig opplevelse. Bestod på første forsøk, og vil anbefale både Vegard og Lech-Hanssen på det sterkeste.

Markus

Jeg er veldig glad for at jeg valgte Lech Hanssen og hadde Vegard Hornes som kjørelærer. Han var veldig flink til å lære bort og forklare på en god og forståelig måte. Dessuten er han veldig hyggelig og hjalp meg med å bestå på første forsøk. Anbefaler både skolen og kjørelæreren på det sterkeste.

Pieter

Veldig fornøyd med både Lech Hanssen og Vegard som kjørelærer! Anbefales på det sterkeste.

Aleksander

Jeg var utrolig fornøyd med kjørelæreren jeg hadde! Noen av de hyggeligste jeg har møtt og prata med. Det gjorde alle kjøretimene svært behagelige og bidro til at jeg bedre lærte av feilene jeg gjorde. En veldig betryggende kjørelærer altså. Anbefaler LH på det sterkeste, da jeg også har brukt LH ved tidligere tidspunkt. Bestod på første forsøk!

Emil

Veldig fornøyd med min kjørelærer Vegard som har gitt god veiledning og oppfølging hele veien! I tillegg hyggelig og gøy å øvelseskjøre med. Anbefaler LH trafikkskole til alle!

Susanne

I contacted Torgrim to prepare for a practical driving test that I was required to take in order to convert my international driver's license to a Norwegian driver's license. I intended to take only one double lesson before the test. This lesson was excellent and I felt that Torgrim’s help is highly significant, so I decided to take two more single lessons. The four hours I spent with Torgrim helped me pass the test successfully. Torgrim is an experienced and effective teacher, he maintains an enjoyable atmosphere during the lesson, and I feel that his advice will stay with me on the road long after the test. As a teacher myself, I highly appreciate Torgrim’s teaching and recommend his driving lessons without reservations.

Ram

Har hatt en veldig bra opplevelse med kursene hos dere! Kjøre læreren min Daniel Reinertsen var veldig flink og grundig! Kunne ikke spurt om en bedre kjørelærer!

Theo